top of page

DESPRE NOI

Bună, suntem echipa RA Foto Studio și joaca de-a fotografia a început în Dubai, în anul 2010 cu o cameră Canon și câteva lentile. 

Primele modele au fost familia și prietenii, iar apoi când am început să investim mai mult în cursuri, în echipamentele foto, în echipamentele video și lumini, ne-am extins și spre lumea petrecerilor și a altor tipuri de evenimente.

Un mare pas în evoluția noastră a fost vasta și creativa experiență din lumea modei.
Am colaborat cu modele de diferite naționalități pentru diverse proiecte desfășurate pe teritoriul Dubaiului.

Din decembrie 2016 ne-am mutat în România unde am și deschis un studio foto.
Am început, de altfel, să ne îndreptăm atenția spre evenimente precum nunți, în detrimentul modelingului.

Ca echipă, noi suntem sinceri și deschiși cu clienții noștri și invitații lor. Ne place să fim înainte de toate prieteni.

Suntem localizați în Piatra Neamț, dar proiectele noastre nu sunt doar locale. Suntem dispuși să călătorim oriunde în țară și chiar și în străinătate.

RECENZII

Ionuț Grigorescu

Recomand cu mare drag echipa RA Foto tuturor celor ce doresc să își păstreze cât mai vii aminitirile marilor evenimente din viața lor! Profesioniști, prietenoși și prompți sunt doar câteva dintre multele calități pe care le veți întâlni cât timp veți lucra cu ei. De asemenea, sunt printre puținii care își păstrează și site-ul companiei și paginile de socia media actualizate cu poze recent, fapt ce a ajutat mult în alegerea echipei. Comunicarea a fost excelentă de la bun început și au fost foarte săritori și când a fost vorba de dezambiguizarea anumitor aspecte logistice ale nunții. Calitatea materialelor foto-video este foarte bună și mă declar complet mulțumit de ceea ce au surpins. Chiar dacă nu știi să pozezi/stai la fotografii precum un fotomodel, scos/scoasă dintr-o revistă, ei te vor ajuta să te aranjezi/așezi/poziționezi astfel încăt să „pici într-o lumină” cât mai bună. Iar precum sarea și piperul, umorul este de nelipsit, ceea ce a ajută la crearea unor cadre unice. Pe lângă toate astea, termenul de livrare al materialelor finale a fost surprinzător de rapid. Cu toate acestea, ne bucurăm nespus de mult că am ales echipa RA Foto și sperăm să mai avem colaborări cu ei în viitor.

Lavinia Deac

Super oameni, super atmosferă, super decor, într-un cuvânt profesionalism!

Oana Puricescu

Încă de la prima ședință a “Primului Crăciun in 3” am știut că îi vom alege și pentru cel mai frumos eveniment din viața noastră. Au dat dovada de profesionalism, punctualitate și multă răbdare. Au imortalizat fiecare zâmbet, fiecare lacrima și au simpatizat cu noi dealungul celor 18 ore petrecute împreuna! Îi recomand din tot sufletul, si abia aștept sa colaboram la următorul eveniment!

Raluca Ciocîrlan

Recomandăm din toată inima! Totul a ieșit perfect datorită lor. Au dat dovadă de dedicare, imaginație, profesionalism și multă creativitate. Sunt niște oameni minunați și devotați muncii lor. Cu siguranță vom mai apela la serviciile lor și cu alte ocazii. THE BEST!

Adelina Handaric

Recomandăm cu drag! Cabina Foto a fost una dintre principalele atracții la nunta noastră! Am stabilit împreună design-ul pentru poze, și acestea au ieșit exact așa cum ne-am dorit, în tema nunții. Mulțumim pentru disponibilitatea arătată la orice oră v-am contactat și pentru fiecare detaliu pe care l-ați schimbat, ca să iasă perfect! Recuzita pe toate gusturile, au iesit niște poze de pomină! Albumul foto în care invitații ne-au pus poze și ne-au scris va rămâne o amintire prețuită din acea zi minunată. Mulțumim!

Alee Elena

Super profi, iar pozele sunt senzatie! Cea mai buna recomandare primita! 🥂

Alexandru Pădure

Am avut o colaborare foarte bună. Preț, calitate și profesionalism! Cert este că după o singură experiență, știm că ne-am "găsit" oamenii potriviți pentru evenimente! Oameni faini! Vă mulțumim!

Andreea Diana

Sunt niste oameni excepționali, prietenosi si comunicativi, optimiști si cu o voie bună molipsitoare. Mai mult decât atât, reușesc să iți ofere certitudinea că este bine să mergi pe mâna lor. Suntem foarte bucuroși de alegerea făcută, deoarece datorită Ra Foto Studio avem cele mai frumoase amintiri din ziua nunții noastre . Vă recomandăm cu mare drag !

Raluca Elena

Un fotograf de milione🏆🏆🥇🥇🥇...recomand cu mare încredere!

Iulia Grigore

Oameni veseli, foarte drăguți și înțelegători, răbdători și receptivi! Am fost foarte mulțumiți de serviciile de Cabină Foto, invitații nostrii s-au distrat făcând poze amuzante cu diferitele piese de recuzită. Recomandăm cu drag!

Ema Motfolea

În cazul în care nu știați că există perfecțiunea exprimată prin fotografii și video, vă pot spune cu mâna pe inima că n-aș fi putut găsi oameni mai faini decât cei din echipa RaFotoStudio! MI NU NATI! O echipă deosebită, cu care te simți extrem de confortabil în timpul marelui eveniment, uneori când simți că ceva nu merge, ei sunt acolo și te sprijină și încearcă să te scoată din anumite “probleme”, practic, te simți în largul tău ca și cum v-ați cunoaște de o viață, iar asta contează foooarte mult! Ne-au surpris atât cu profesionalismul lor, cât și cu talentul lor de a transforma în ceva frumos acolo unde nu credeam că se mai putea face ceva. Pun preț foarte mult pe naturalețe, cadre delicate, dar si pe ce e mai important subiect, dragostea împărtășită dintre miri, surprisă în cel mai frumos mod posibil. Cu siguranță o să recomandăm tuturor această echipă, efortul, timpul și talentul acestora, își merită fiecare bănuț! Felicitări, Razvan Anton! Sunteti o echipa de vis și tare mă bucur că am avut onoarea de a lăsa o recenzie pentru voi! Va mulțumim din suflet!

Ioana Cobuz

Adevărați profesioniști! La Save the Date ne-am simțit super relaxați, am fost noi înșine datorită lor. Ii recomand tuturor!

Andreea Popa

Un om talentat, carismatic, spontan si cel mai important cu multaaaaaa răbdare!!!

Mihaela Oprișan

Un adevărat profesionist! Creativ, plin de pasiune, rabdare si implicare! Un om care ne-a făcut sa fim noi in fața camerelor, un creator al frumosului! Razvan a știut sa surprindă cele mai frumoase si unice momente din viata noastră și astfel a facut ca ziua de 29 iunie sa fie mult mai speciala decat ne-am fi putut imagina noi!

Lavinia Stăcescu

A fost un eveniment minunat din viața noastră, iar aceasta echipa RA Foto Studio a reușit sa facă ca aceste amintiri sa rămână pe viața prin pozele si filmulețele de la nunta care au surprins cele mai importante clipe. O echipa cu totul specială!

Vasile Cristi

Recomandăm cu mare drag RA Foto Studio. Au dat dovadă de seriozitare și profesionalism capturând cele mai frumoase și emoționante momente ale evenimentului nostru. Ne-au oferit multe sfaturi în organizare. Foarte atenți la detalii. Cu siguranță îi vom alege și la alte evenimente și desigur,îi vom recomanda și prietenilor noștri.

Liliana Huțanu

Profesionalism, integritate și pasiune - sunt cuvintele potrivite pentru această echipă minunată. Vă mulțumim din suflet pentru implicarea voastră, pentru că ați reușit să surprindeți fiecare emoție din cea mai importantă zi din viața noastră. A fost o mare plăcere să colaborăm cu voi, iar rezultatele sunt extraordinare! Recomandăm cu mare încredere echipa RA Foto Studio.

Ana Maria Tănase

Răzvan a fost omul la care ne-am gândit prima dată după ce am stabilit că ne vom căsători. Nici nu se putea să alegem mai bine, răbdarea cu care ne-a ascultat, faptul ca a fost foarte implicat cu sfaturi și ne-a înțeles oricât de stresați am fost, au făcut să avem cele mai frumoase amintiri. Este fotograful sufletului nostru, omul alături de care am râs, omul la care fugeam în momentele de stres să ne calmăm, omul pe care l-as alege de fiecare dată, la fiecare eveniment. Multumim Ra Foto Studio pentru profesionalism și dedicare ❤️

Cosmina Timofte

Excelentă alegere pentru orice eveniment. Profesionalism, talent și punctualitate. Livrarea produsului în timp util. Excellent choice for any important event. Professionalism, talent and on time. Time efficient delivery of the product.

bottom of page